Ethereum of eigenlijk Ether (ETH) kopen is tegenwoordig erg simpel geworden. Op veel websites kun je namelijk tegenwoordig Ethers kopen

Ether (ETH) kopen

1. Coinbase
Als je Ethers wilt kopen met een creditcard of door geld over te maken en ook gelijk de Ethers en/of andere munten wilt opslaan in een online wallet dan is Coinbase een goede optie. Als je Coinbase gebruikt en meer dan €100,- koopt krijg je als je je aanmeld via deze link €8,- aan gratis Bitcoins. Op Coinbase kun je ook Bitcoins (BTC), BitcoinCash (BCH) en LiteCoin (LTC) kopen die je in je Coinbase wallet kunt bewaren.

2. AnyCoinDirect
Als je Ethers wilt kopen met iDEAL dan is AnyCoinDirect de makkelijkste optie. Je kan er nog veel meer cryptocurrencies kopen, bijvoorbeeld Bitcoins (BTC), Monero (XMR), Stratis (STRAT), NEO (NEO), LiteCoin (LTC), Dash (DASH) en Zcash (ZEC).

3. CoinMama
Als je Ethers wilt kopen met een credit/debit card en ze direct naar een Ethereum wallet adres wilt sturen dan is CoinMama een goede optie. Op CoinMama kun je ook Bitcoins (BTC) kopen.

Als je gebruik maakt van de laatste twee opties let dan goed op dat je het juiste Ethereum wallet adres invult zodat de Ethers veilig aankomen in de juiste wallet. Zorg er ook voor dat je de Wallet goed beveiligd.

Je kunt nu ook je Ethers naar Binance of Kucoin versturen om ze om te wisselen voor andere crypto munten die moeilijk zijn te verkrijgen en nog in ontwikkeling zijn.