Er zijn verschillende manieren om passief inkomen te genereren met cryptocurrencies, in dit artikel leggen we de twee makkelijkste manieren uit door gebruik te maken van Kucoin. Je kunt hier binnen enkele minuten mee beginnen!

NEO

NEO werkt met het zogeheten Proof-of-Stake (PoS) principe, dat houdt in dat je de tokens kan "staken", of te wel vasthouden in je wallet. Als je de NEO tokens "staked" draag je bij aan de beveiliging van het netwerk en wordt je beloond in de vorm van GAS tokens. De hoeveelheid GAS tokens die je ontvangt is gebaseerd op een percentage van de transactiekosten in het NEO netwerk. De makkelijkste manier om te beginnen met het "staken" van NEO tokens is om een account aan te maken op Kucoin en daar de NEO tokens kopen. Op Kucoin ontvang je dagelijks de beloning in GAS. We raden aan om de NEO tokens te kopen met Ether (ETH), mocht je nog geen Ether in je bezit hebben kun je die gemakkelijk aanschaffen op Coinbase of als je liever met iDeal betaald kun je ze aanschaffen op AnyCoinDirect. Nadat je de Ether (ETH) hebt aangeschaft kun je ze versturen naar Kucoin en omruilen voor NEO, zodat je dagelijks GAS kan ontvangen.

COSS

COSS zijn de tokens van de Coss.io exchange. Als je Coss tokens in je Coss.io wallet hebt ontvang je een deel van de trading fees op het platform.

KCS

Kucoin shares (KCS) zijn de tokens van de Kucoin exchange. De KCS tokens hebben een unieke eigenschap waarbij je dagelijks een deel van de transactiekosten van de Kucoin exchange ontvangt. Iedere dag wordt 50% van alle transactiekosten van alle verhandelde munten op het platform verdeeld over de mensen die KCS tokens in hun Kucoin account hebben. We raden je ook aan om de KCS tokens te kopen met Ether (ETH), mocht je nog geen Ether in je bezit hebben kun je die gemakkelijk aanschaffen op Coinbase of als je liever met iDeal betaald kun je ze aanschaffen op AnyCoinDirect. Nadat je de Ether (ETH) hebt aangeschaft kun je ze versturen naar Kucoin en omruilen voor KCS, zodat je dagelijks een deel van de transactiekosten op Kucoin ontvangt.