Bitcoin (BTC) kopen is het afgelopen jaar heel erg makkelijk geworden. In dit artikel beschrijven we 3 verschillende opties om Bitcoins te kopen.

Bitcoins (BTC) kopen

1. Coinbase
Als je Bitcoins wilt kopen met een creditcard of door geld over te maken en ook gelijk Bitcoins of andere munten wilt opslaan in een online wallet dan is Coinbase een goede optie. Als je Coinbase gebruikt en meer dan €100,- koopt krijg je als je je aanmeld via deze link €8,- aan gratis Bitcoins. Op Coinbase kun je ook Ether (ETH), BitcoinCash (BCH) en LiteCoin (LTC) kopen die je in je Coinbase wallet kunt bewaren.

2. AnyCoinDirect
Als je Bitcoins wilt kopen met iDEAL dan is AnyCoinDirect de makkelijkste optie. Je kan er nog veel meer cryptocurrencies kopen, bijvoorbeeld Ether (ETH), Monero (XMR), Stratis (STRAT), NEO (NEO), LiteCoin (LTC), Dash (DASH) en Zcash (ZEC). Voor deze website heb je wel een Bitcoin wallet adres nodig.

3. CoinMama
Als je Bitcoins wilt kopen met een credit/debit card en ze direct naar een Bitcoin wallet adres wilt sturen dan is CoinMama een goede optie. Op CoinMama kun je ook Ether (ETH) kopen.

Als je gebruik maakt van één van de laatste twee websites let dan goed op dat je het juiste Bitcoin wallet adres invult zodat ze veilig aankomen in de juiste wallet. Zorg er ook voor dat je veilig omgaat met je wallet zodat je Bitcoins niet worden gestolen.

Je kunt nu ook je Bitcoins naar Binance sturen om ze te ruilen voor andere minder bekende en opkomende cryptocurrency munten en technologieën.